Uitgangspunt

Publicatie datum 13 maart 2019.
Update 11 februari 2024

 

Een statisticus waadde vol vertrouwen door een rivier die gemiddeld één meter diep was. Hij verdronk.
Bron: citaten,net
Godfried Bomans 1913-1971

Een dominante maar polariserende stroming in de COVID-19 vaccinatiediscussie is van mening dat tegenstanders van een COVID-19 vaccinatie anti-vaxxers zijn. Dat is niet constructief is. Iemand die geen varkensvlees eet is toch ook niet automatisch een vegetariër. 

Mijn uitgangspunt is dat veiligheid bij vaccineren goed is voor de volksgezondheid. Zo wordt op deze website aandacht besteed aan onderzoek naar de veiligheid van vaccins zoals het bof-mazelen-rode hond (bmr)-vaccin en het Covid-19 vaccin.

Recentelijk is daar PFAS bijgekomen. Volgens het RIVM krijgen we daar te veel van binnen en dit ondermijnt ons immuunsysteem. Dit kan niet losgezien worden van een bredere ontwikkeling (Agenda 2030).

Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van officiële documenten van Nationale, Europese en internationale organisaties zoals RIVM, CBG-MEB, Gezondheidsraad, EMA, CMHP, WHO, CDC etc. etc.)..

Het streven naar een meer evenwichtige informatievoorziening vanuit de rijksoverheid en de daarmee verbonden of samenwerkende instellingen neemt hier wel een belangrijke plaats in.

* * * * *

Naar: Homepage
Naar: Facebook onderzoeksvaccins

Like of volg deze Facebookpagina en u wordt op de hoogte gehouden van nieuwe publicaties op deze website.